22 Ocak 2013 Salı

Zzz!!

Narkolepsi miyim yoksa aşırı yorgun mu bilemedim!!

Tamam hem eve hem işe yetişmek kolay değil de bi insanın 24 saat uykusu olur mu ya??

Eskiden 8de çıkacaksam evden 6 da zevkle uyanırdim! Duş alır,kahvaltı yapar, giyinir, süslenir hatta tv seyrederdim!! Şimdi sabah 8 de zor ayrılıyorum yataktan ve bu saydıklarımın hiç birini yapamadan en yakındaki kotu,tisörtü giyinip çıkıyorum evden!!

Gün içinde 1 dakikalığına da olsa uyuyorum. Eve dönüş yolunda, arabada kocamla sohbet ederken birden uyuyakalıyorum! Eve gelince hemen uyuyorum zaten çünkü 4 katı ağlaya ağlaya çıkmış oluyorum!

Ağlaya ağlaya demişken bi kere gerçekten yolun ortasında oturup ağlamıştım 'daha fazla devam edemiycem' diye!

Kocamın beni almadığı günler dolmuşla gidiyorum eve ve yolda uyuyorum tabiki!

Eskilerden bi gün yine otobüsteyim. Son durakta incem yani 5 dakika sonra! O sırada ablam aradı saat 8 di. Nasıl olduysa (!) uyuyakalmışım!! Uyandığımda, otobüste, şoför de dahil hiç kimse yoktu! Solumda bi dağ sağımda da derin bi karanlık!
Kendime gelip nerde olduğumu kavramam 5 dakikami aldı desek, yarım saat park halindeki otobüste uyuyakalmışım! Otobüsten indiğimde saat 8:35 di.

Hayır ben şoföre kızıyorum! Bi baksana otobüste biri var mı? Hemen inmiş gitmiş! Hadi uyandırmaya kıyamadığını varsayalım, bari üstümü ört!

Kendime gelince çok güldüm ama o zaman solumdaki dağı görünce kaçırıldım diye çok korkmuştum!

Cumartesi günü de dolmuşta uyumamak için bi sürü şey yaptım! Ancak en son hatırladığım şey 'yalnızca bi durak kaldı dayan' diye yalvaran iç sesimin çırpınışları oldu!

Sonuç; evden 2 durak sonra inip güzel güzel yürüdüm!

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 yorum:

  1. inanır mısınız bugünlerde ben de sürekli uyuyakalıyorum..otobüste oturacak koltuk bulunca hemen gözümü kapatıyorum, yorgunluktan, havadan vs. ve bu uyuyakalma hikayelerinden bende de çok :)

    YanıtlaSil
  2. "Hayır ben şoföre kızıyorum! Bi baksana otobüste biri var mı? Hemen inmiş gitmiş! Hadi uyandırmaya kıyamadığını varsayalım, bari üstümü ört!"

    Çok güldüm ya :))))

    YanıtlaSil
  3. Hatırlayınca bende gülüyorum ama yaşadığım an öyle değildi

    YanıtlaSil