18 Ocak 2013 Cuma

yine oldu işte!!!

Daha önce bahsetmiştim porselen bebek koleksiyonu yapıyorum diye.

Çok eskidendi tabi bu! Ne zaman ki Enchanted Doll ile tanıştım işte o zaman benim birikimim anlamını yitirdi..

Aradan geçen bunca yıl içerisinde hala bi tanesine sahip olabilmiş değilim! Yapan ablanın eline sağlık, sanatı çok muhteşem. Ama onu uzaktan sevmek aşkların en güzeli! Zira bi tanesi o zamanlar ikinci el bi araba parasıydı, şimdi ne kadar bilmiyorum, ucuzladıysa biraz, almaya çalışmayim diye araştırmadım!! Yinede görünce sevgim depreşti!

Hem zaten artık biriktirmiyorum! Hevesim kaçtı. Ya büyüdüğüm için yada baba evimdeki odama yakıştığı kadar yeni evime yakışmadığı için!

Bak duygusallaştim birden (ki bu pek rastlanır birşey değil) Hemen konuyu değiştiriyorum!!

Insanlar adeta bi sincap gibi biriktiriyolar bişeyleri. Ben mesela bişeyden bi tane olunca rahatsız oluyorum :)

Vosvos biriktiriyorum mesela, porselen bebek biriktiriyorum, süpriz yumurta oyuncakları,kuşlu figürler, şemsiyeler, taçlar biriktiriyorum! 90 tane yüzüğüm var benim! Biriktiriciyim işte!

Çekirdeği bile insan gibi citlemiyorum, sincap gibi içlerini biriktirip hepsini birden yiyorum!

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 yorum:

  1. Enchanted Doll' leri ben de çok beğeniyorum, evit ifade etmesi biraz tuhaf oldu ama oldu.. Çitleme konusuna gelince, ben de aynen ön dişlerimle bir ısırık atıp ardından elimle açarım çekirdekleri, tıpkı fındığı önce dişleyip sonra eliyle açıp yiyen bir sincap gibi.. Neyse annemin neden öyle yiyorsun sorularıyla daha fazla uğraşamayacağımdan, vazgeçtim.. Ben biriktirmeden hemen oracıkta yiyorum tektek:)). İyi hafta sonları:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biriktiriyorum ben engel olamıyorum yanaklarımda biriktiriyorum :)

      Sil
  2. bişeyden bi tane olunca rahatsız olan tek insan olduğumu düşünüyordum, inanamıyorum bir tane daha varmış^^çok kötü bir şey ama bu değiştirebiliriz umarım^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stokculuk iyidir sırtımız yere gelmez :)

      Sil
  3. ilginc bir koleksiyon. Çocukluğumdan beri bebeklerle alakam hiç olmamıştır. Yanlış hatırlamıyorsam bir tane bebeğim vardı. Biriktirme söz konusu olunca benden iyi çöpcü olur :) küçükken kokulu not defterleri, mektup kağıtları, davetiyeler, eski paralar, mini poşetler biriktirirdim. Şuan sadece para koleksiyonum duruyor. Çekirdekleri yeme şeklimiz aynı imiş pel yeme o ayrı dava.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bebekleri de severim arabaları da!! Kendimle çelisiyorum resmen!!

      Sil
  4. enee bir tane daha deli buldum :D :D
    bende avucumda çekirdeği biriktirip hüppürdetirim :D ayrıca makyaj ürünlerini biriktiririm kullanmaya kıyamayacağım kadar güzel olurlar nedense, mesela bir krem alacaksam çok hoş kokuluysa hem el kremini hem vücut kremini hem de dudak kremini takım almak isterim, oyuncak barbie bebek koleksiyonu, eskitme araba koleksiyonu vs gibi koleksiyonlarım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılırlm eskitme arabaya :) bu arada kuzenim de beğendiği bi rujdan çok çok alır stok yapar!!

      Sil
  5. Bebekler çok güzeller de çok pahalı oluyorlar. Porselen bebeklere ben de bayılıyorum. Biriktirme tutkusu hiç aklıma gelmedi bugüne kadar :) Sarsam ben de sararım herhalde birşeylere :))

    YanıtlaSil
  6. Evet gerçekten pahalılar :) ama bende böyle güzel bişey yapabilsem bende pahalı satardım!! Yada hiç satamazdim!!

    YanıtlaSil