9 Şubat 2013 Cumartesi

Beni anlatır küsmek Kızdım ama hala buradayım'dır.

Canım sıkılırken kendi kendime oynadığım bi oyun var!
Bi kavramla bi insanı eşleştirmek!

Mesela aşk insanı kim deseler kuzenim derim. (kocam diyeceğimi sandınız demi?) Çünkü o hep aşık ondan başka kimse bu kadar aşık olamaz!
Maç insanı kim deseler kocam derim. Çünkü evde hep maç izleniyo!
Uyku insanı kim deseler ablam derim çünkü hep uyuyo! (hatta şu anda ablamın evindeyiz, kocalar fifa oynuyo ve bilin bakalım ablam ne yapıyo??)
Küsmek insanı kim deseler benim derim! Çok küstügüm için değil. Hatta küsmeyi hiç sevmem ama bi önceki posta fotoğraf ararken küsmekle ilgili görselleri çok beğenmemden anladım ki ben küsmek insanıyım!

Bunca zamandır sürekli fotoğraf bakarım, aklıma gelen kelimeyi google'ye yazar resimlerine bakarım gördüklerim arasında en çok bunlar hoşuma gitti!

Hislerimi kesin anlatamadım biliyorum!

Şöyle anlatmaya çalışayım. Örneğin bi elbise fotoğrafı beni heyecanlandırmaz yada aşklı meşkli fotoğraflar! Ama bunları sevdim!

Şu anda yazdıklarımın ne kadar saçma olduğunu düşünüyorum ama bu kadar yazmışken illa ki yollayacam bu postu emeğime yazık çünkü!

Zaten uykum da var! Iyi geceler kısaca!

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 yorum:

  1. Çözüm = ben. Bir derdi olanın direk bana koşup,problemi çözdürüp gitmesinden vardım bu kanıya. Tabi terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.

    Eskiden küsmek insanı sayılırdım ama; insanlara bağlanmak, bırakmaya çalıştığım bir alışkanlık olduğundan beridir bu huyum beni ilk bırakan huylarımdan oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az kaldı az bende bırakırım yakında bağlanmayı!!

      Sil