17 Nisan 2013 Çarşamba

bu postum ablama gelsin!!

Bi süredir bloğuma bişiler yazmıyodum!!

Hem yazacak bişey yoktu hem de canım yazmak istemiyodu! Yazasım değil okuyasım vardı! (ki bu durum hala değişmiş değil)

Uzunca bi süre sinsi ve sessizce diğer blogları gezindim, okudum! Sevdiğim bi blog yazarı benim bloğumdaki gadget başlıklarından birini beğenmiş olmalı ki kendi bloğunda kullanmış. Biraz gururlansamda daha çok rahatsız oldum ve hemen kendi başlığımı değiştirdim!

Alıp alıp okumadığım bissürü kitap olduğunu farkettim! Onları okumaya başladım!

Şunu atmayım bi işe yaratırım dediğim herşeyi (tamam az bi kısmını) çöpe attım!

Çekilişini kazandığım madam dö gonc'un 'teşekkür ederim hediyesi'ne 7 kere başlayıp, yaratıcılığıma güvenemeyip geri vazgeçtim!

Kırmızı, minik çiçekli, sevimli fakat bi o kadar gudubet, pislik, adi tartım acı gerçeğin acıtan tokadını, pembe, dolgun yanaklarıma aşk edince, rejime başladım. Çikolatayla öpüşüp vedalaştık. Ekmekle küs ayrıldık!

Küçükken oynadığımız, hatta turnuvalar düzenlediğimiz, 90 tank atari oyununa kavuştum ablam sayesinde! Yeşil tankın yokluğunda nasıl da sefil oluyo insan. Eski atarilerden bulsak da iki kişi oynasak şu oyunu. Yalnızlık oyunda bile zor!!

Sonra aklıma bi film geldi küçükken ablam, kuzenim ve ben, gece üçümüzü birden uyku tutmayınca izlemiştik! Çok komik bi korku filmiydi. Çok aradık adını ama bulamadık öyle bi film. Tahminimce 98 yılında hbb yada kanal6 da izlemiştik. Biraz bahsediyim de belki bilen biri çıkar. Bi grup arkadaş ormanda kaza yapıyo. Niyeyse bi mağaraya sığınıyolar. Ve niyeyse mağaranın derinliklerine iniyolar. Sonra bu değişik arkadaşlar yolda korkunç şeyler görünce geri yukarı çıkmaya çalışıyolar ama yukarı çıkmaya çalıştıkça daha derine iniyolar. Sonra yolda iki mumya tabutu görüyolar ve yine niyeyse tabutları açıyolar. Tabuttan çıkan mumyalar ellerini uzatıp aranıyolar, erkek olan mumya kadın mumyaya tacizde bulunuyo (biz filmin bu kisminda çığlık çığlığaydik). Sonra bunlardan biri çıkmayı başarıyo ve dışarıda azrail bunu bekliyo. Azraili alt ediyo. Çocuk aklım beni yanıltmıyosa elemanlar kazada komaya girmiş orasıda arafmis. Falan filan.. Acayip bi filmdi! Neyse..

Sürekli, 'post' şeklinde mesaj atan ablamın baskılarına maruz kaldım! Sevgili ablacım, al sana post!! Senin için yazdım!

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 yorum:

  1. atarici abla10:23 ÖÖ

    Aferim bak isteMEyincede oluyomuş.İhmal etme blogunu ablam.

    YanıtlaSil
  2. canım istemiyo işte.. simste 15 çocuk yapıp soy ağacı oluşturasım var...

    YanıtlaSil
  3. tank a 1990 !
    görünce bi içim garip oldu duygulandım be

    YanıtlaSil
  4. android uygulaması var çok güzel... dene derim :)

    YanıtlaSil