17 Mart 2013 Pazar

yine mi(m)??

Daha önceden de söylediğim gibi ben mim cevaplamayı pek sevmiyorum! Küstahlık gibi görünmesini istemem! Sadece yaratıcılığımı etkiliyo, yani hani çay yapmaya niyetlenirsin ve biri sana tam o an bi çay yapsan da içsek der de bütün hevesin kaçar ya.. Işte öyle hissediyorum mim de!

Zaten şu aralar kısıtlı olan hayalgücüm bir darbe de bu mimde aldı :)

Lakin verilmiş bi görev var nihayetinde!! Görev mutlaka tamamlanmalı :)

En nefret ettiğim insan tipi, aslında nefret benim için çok keskin bi olgu. Hoşlaşmamak diyelim. Sürekli 'ay çok yorgunum, yine hastayım, nasılda yoğundum, kusura bakma' diyen insanlardan pek hoşlaşmam! Sonuçta sürekli kusura bakma diye uyarıda bulunan bi insan sürekli kusurludur! Ayrıca hepimiz çok çalışıyoruz, yoruluyoruz, ama hepimiz bu bahanenin arkasına sığınmıyoruz!

Evde en çok neyimi kaybederim, cımbız.. Evet kesinlikle sürekli kaybolur! Evde ararken bakabileceğim her köşeye bi tane bırakıyorum ama zaman içinde hepsi bi araya toplanıp yine kayboluyo.

Sakız çiğneyen insanlar hakkında ne düşünüyorum,
Aslında bu beni çok rahatsız eden bişey değildir, herşeyin bi yeri ve zamanı vardır sadece! Hem ben şıpsevdiye bayılırım.

En sevdiğim çiçek, minik mavi mine çiçeğidir.

Burcum, ikizler, her özelliğini de taşırım.

Çocuklarımın adı ne olurdu, çocuğum olaydı bi sağlıklıca, isim kısmı teferruat!

Komşu çocuğu bize geldiğinde bana tükürürse, gel sana şeker vereyim deyip mutfağa çeker ağzına bi tane patlatırım ve kesinlikle bi daha annesiyle konuşmam. Sonuçta çocuk benim yüzüme tükürebilecek kadar haz etmiyosa benden kesin habis annesi evde hakkımda kötü konuşuyodur!

Araba kullanırken yaşlı bi kadının üzerine su sıçratsam ve kadın zorla arabayı durdurup 'beni gideceğim yere bırakacaksın' dese, kapıları kilitler hızlıca uzaklaşırım. Belli ki bu kadın biraz fırsatçı, arabaya alırsam bi de kıyafet parası ister. Hem arabadan inerken gaz sıkıp çantamı çalmayacağı ne malum. Kimseye güven olmaz!

Hayatta en korktuğum şey, yerden sürünerek gelen şeyler! Pek bi şeyden korkmam ama biri beni korkutmak için sürünerek gelse, başarılı olur emelinde.

Bilgisayarım çökse ve bütün resimlerim kaybolsa... Ayy bi ürperti geldi... Evlerden ırak...

Yalnız yaşamak, yeri geldiği zaman güzel yeri geldiği zaman kötü bişey. Yalnız yaşıyo olsaydım şu an film seyrediyo olurdum maç değil, bu açıdan kötü. Ancak 'tatlıım şu yukardaki tabağı bi ver' dediğimde kocamın gelip tabureye çıkıp tabağı vermesi çok güzel bi duygu, yalnız yaşıyo olsaydım o tabağı almak için tabureye ben çıkmak zorunda kalacaktım :)

Published with Blogger-droid v2.0.9

2 yorum:

  1. Sürünerek gelen her türlü şey! Çok sevdim bunu daha doğrusu çok yerinde. Sürünerek gelen her türlü canlı her türlü şey gerçekten çok korkunç !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet! Dünyanın korku filmini izlemiş biri olarak beni en etkileyen filmin dandik hellreiser olduğunu söylemek isterim bi sahnesinde yaratık yerden sürünerek geliyodu ki hala tırsarım

      Sil