11 Temmuz 2013 Perşembe

Oje fena kafa yapar :)

  

Evet sevgili blog severler bir el işi postuyla daha karşınızdayız. Bugün sizlere ojeli telli çiçek yapımını anlatacağım.

Evet bu cümleler bana ait değil. Bu cümleler kapalı alanda ojeyle saatlerce çalışmaktan kaynaklanan, yamışmışlığın verdiği gevşeklile gevrek gevrek gülen bi ebruya ait. (Siz bide esini görün :))

Çünkü ben iyisimi bloğunda görüp çok beğendiğimiz o şeyleri yapmaya kalktık sonuç da kafada çok da güzel oldu pek de güzel oldu. Bize göstererek ufkumuza ışık tuttuğun için çok da teşekkür ederiz ben iyisimi!!

Bu kadar zamandır nerelerde miydim. İşten eve yürüyerek dönmenin verdiği yorgunlukla yatış halindeydim. Bi de havalar sıcak olunca insanın bişi yapası gelmiyo. 

Ne kadar hareketsiz kalırsam o kadar az terlerim piskolojisi içindeyim. Eve gidince hiç kıpırdamadan 4 saat oturabilirim. Öyleki televizyon izlerken gözüm kımıldadığı için televizyon izlemeyi bıraktım ben!! Hareket harekettir ve her hareket bi enerji harcatır ve yakılan enerjiler ısı verir gibi bişi var..

Zaten şu anda bu postu da zorla yazıyorum. Benimle birlikte aşırı ojeye maruz kalan esinin zoruyla!!!

Eskiden bi gün ablamla odamızı yağlı boyayla boyamaya kalkınca yaşamıştık buna benzer bi yımışmayı. Başlarda iyi hoş da uzun süre koklayınca bit kadar odada tineri sarhoş olmuşuz bilincinde değiliz!! 
Badana oldu bize taverna... Oynaya oynaya boyadık bi müddet. Bi müddet de yerlerde kahkaha attık sanıyorum. Sonra gece oluncada orda uyumuştuk hangi akla hizmetse!! Gece ikimizde aynı anda yeşil ışığı gördünmü diye birbirimize sorup, uzaylular konusunda hem fikir olmuş, birbirimizi ite ite annemle babamın arasına koşmak yerine, annemle babamı odamıza getirtmiştik. Sabah kalkıp projemizin bulanık kafalarla birleşince ne hale geldiğini görüp bu sefer ayık kafalarla yerlerde kahkaha atmıştık.
Projeye göre hoş yosunlar,güzel sevimli balıklar,deniz yıldızları, dalgaların üstünden zıplayan yunuslar olacaktı. Çıkan sonuç; kökünden kesilmiş bi mercan kanayarak yüzüyo, karı koca balıklar, ki erkek olanın bıyığı vardı, kavga ederek bi yere gidiyolardı. Dalgaların üstünde atlayan 3 tane yunus vardı ve güzeldi ilginç bi şekilde. Ama o yunusların yanında sörf yapan çöp adamı çizmeseymişiz iyi olacakmış.

Amma konuştum ha !! Uzun süre yazmayınca insanın anlatacak hevesi oluyo galiba..

Not: yazım hataları olabilir harfler yer değiştirmiş olabilir. Bunu ojeye ve telefonuma format atıp beni aypedlerde yazmak zorunda bırakan kocama bağlayabiliriz. Geri dönüp okuyup düzeltmek isterdim ama çok üşeniyom...


Bu arada ben iyisimi bloğundaki orjinal eseri görmek isterseniz;   http://beniyisimi.blogspot.com/2013/05/yine-yeniden-ilginc-oje-hep-trnaga-m.html?m=1

5 yorum:

  1. Sıcakta oje kafası candır. Yanında meyve aromalı aseton kokusu da pek iyi gider. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asetonumuz kalmamıştı malesef onun için tek bir damla bile ziyan etmedik ayrıca ben asetonu meyveli değil sek severim :)

      Sil
  2. Çok guzel olmus arada bende boyuorum sıkıldıgım seyleri ojeyle..Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Bence proje çok çok güzel olmuş, yeni görmüş olmanın verdiği üzüntü olsa da; Ben iyisimi de görüp yapmayı isteyip yaz boyunca da öylece bekletmiştim, zor oldu mu damladı mı diye sormak yerine belki de hemen deneyip yapmalıyım, ben çok beğendim sonucu da, eh yaşananları da...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben yillarca oje surmus olmamin verdigi tecrubeyle hic damlatmadim ama esin her yeri boyadi :) hemen denenmeli :) kendime tac yapacam bi zaman da :)

      Sil