28 Kasım 2012 Çarşamba

konu açılmışken!!

Ben vosvosu çok severim!! Ama takıntı şeklinde!!
Trafikte gördüğüm zaman çılgın gibi el sallarım. Ama öyle ki sanırsın bu kol çıkacak arabanın arkasından gidecek! Bi gün biri inip bacım deli misin sapık misin diyecek! Gerçi kocam kızdığından beri yapmıyorum bunu! Neyse!!
Evde bir ton vosvos var (gerçeği de olur inşallah). Evlenirken çeyiz olarak ilk onlar gitti evime. Beni seven herkes bi vosvos aldı ev hediyesi olarak.. Işte bu resimdekini de teyzemin oğluşu yolda durdurup çekmiş!! Çok tatlı bi hayat!!
Hippi ruhu var bende ne yapayım! Onlar gibi yaşamıyorum belki ama hissediyorum!! Hippilerin savaşma, seviş felsefesini seviyorum! Kaportasında bile kalp olan bu minnoşları sevgi sembolü olarak görüyorum! Her ne kadar savaş arabası olarak imal edilmiş olsalar da onlar birer aşk böcüğü nazarımda!!
Yedek parça üretimi durduğu için mi yoksa insanların kolaya çabuk ulaşıp zoru kenara atması yüzünden mi bilmem ama artık sadece ton ton amcaların ,ki o da bir elin parmağını geçmez, kullandığı bu böcükler gittiğinden beri trafik çok stresli ve renksiz!! Bence geri gelmeliler! Hatta her koca aşkının sembolü olarak karısına bundan almalı!! ;)

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 yorum:

  1. Sürpriz olmuştur sana da bu resim =)
    Güzel fotoğraf olmuuş..
    Benimdeadım Ebru =) Memnun olduum ♥
    Bende beklerim bloğuma...

    YanıtlaSil
  2. Bende ebru :) memnun oldum!!

    YanıtlaSil
  3. Bende çok severim gelin arabam olsun istedim tıpkı senin gibi ama bulanadık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatta keşke minibusu olsaydı bütün arkadaşlarım gelseydi gelin arabama :) sonra yolda inip itseydik araba stoplayınca :) hoş bi anı olurdu. Çoğu kadının yapacağı gibi dır dır etmez güle güle iterdim. O_o

      Sil