31 Mayıs 2013 Cuma

gelinliğimin pembe olduğunu söylemiş miydim??

Gelinliğimi diken peri anne 20 yıllık tecrübesini konuşturdu gelinliğimin üstünde!!

Çilekli pastaya da benzeyebilirdim ama peri anne sihirli dokunuşlarla peri kızına benzetti beni. (her ne kadar yüzyılın en sıcak gününde evlendiğim için makyajım, saçım,başım dağılmış olsa da, koluma takmış olduğum çiçek gecenin ilerleyen saatlerinde halay başına mendil olsa da, ve ben sıcaktan kızarıp gelinlikle bütünleşen yüzümle pamuk şekerini andırsam da gelinliğim yine de güzeldi!)

Işte bu koltuklar 20 yıldır kızılayda hizmet vermekte olan peri annenin moda evindeki emektar koltukları!

Kendisi yavaş yavaş valizini toparlayıp emeklilik günlerinin tadını çıkarmaya başlayacak! Bu vintage koltuklarla da vedalaşacak.

Vintage sevenler, isteyen olursa bu koltuk takımını benimle iletişime geçebilirler. Ya da belki güzel bi fikriniz olur bu koltuk takımını ne yapacağımızla ilgili! Yorumlarınızı bekliyorum.

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 yorum:

  1. Kaplanırsa mükemmel olur modeli harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oturumuda çok rahat :) evim büyük olsa ben alacam. Mini mini bi köşe koltuğu anca sığdırdım salona :)

      Sil
  2. O pembiş gelinliğide paylaşırsan çok sevinirim. Mutluluklar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi ara tekrar giyinip resim çektirecem çünkü daha düğün fotom yok :) fotoları çekecek olan arkadaşım arazide bacağını kırdığı için gelememişti düğüne! 2yıl oldu ama daha yeni çektirecez :)

      Sil
  3. Adsız4:46 ÖS

    Merhaba bende Ankaradayım.
    Koltukları artık kullanmayacak mısınız? Tam olarak anlayamadım. Ben çok beğendim. geç mi kaldım bilmiyorum ama satmayı mı yoksa üzretsiz vermeyi mi düşünüyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ankarali ;)
      Abla bu koltuklari satmayi dusunuyo. Gec kalmis sayilmazsin koltuklar hala ablada herhengi bi yere ilan vermedi kiymet bilmeyene gitsin istemiyo..
      Ben yeni evliyim esyalarim cok yeni alinmis olmasa ben alip pembe kadife kumasla kaplamak isterdim ama kocami buna ikna edemem :)

      Sil