15 Temmuz 2013 Pazartesi

yaşasın yüzüncü postu yayınlamışım!!



Dün gördüm ki bi önceki postum 100.postmuş!!

Esinle dedik ki biz bi kutlama yapalım. pasta keselim çılgınlar gibi eğlenelim. Niyeyse bi sevindik durduk yere...

Pastanın üstüne saplayacak mum bulamayınca kürdanı yakalım dedik. Biz denedik siz yapmayın,çok kötü kokuyo!!

O değil de hasta burnum bile kürdanın pis kokusuna dayanamadı.

Pastayla başlayan kutlamamız sağlıklı sandviçlerle devam ediyo.

Ben söylüyorum esin yazıyo. Ben de sandviçimi yiyorum hayat bana güzel ama hasta olduğum için tat alamıyorum:(

Evet şimdi postun başından beri katibeliğimi yapan esin'e bırakıyorum sözü... Söylemek istediği bişey varsa söylesin bitirelim şu postu...(mani gibi oldu:D)

Evet...-öhöm öhöm-

Öncelikle bol yazılı bu postu baştan sona bana yazdıran(ve beni yazım kurallarına uymamaya zorlayan) ebruşKuş'a ne kadar teşekkür etsem az(!)

Lafı fazla uzatmayacağım. Fakat şuan söyleyecekerimden sonra bana minnettar olacağınıza eminim!

Ebruşkuş diye tabir ettiğimiz arkadaş önce bloğunu bana devretmeye kalktı ben "bloğun senin yazılarınla güzel" deyince bloğu silmeye kalktı....

Hatta bu postun başında sırf yazmaya üşendiği için yazmayacaktı ben yazarım dedim.

Ancak kahramanınız esin yılmadı ve bu hobi bloglarının sonuncusu,internetin efendisi ebruşkuşunkanatları bloğunu kurtardı...

Kahramanınız konuşuyor. Bu blog yaşayacak!

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler...

11 Temmuz 2013 Perşembe

Oje fena kafa yapar :)

  

Evet sevgili blog severler bir el işi postuyla daha karşınızdayız. Bugün sizlere ojeli telli çiçek yapımını anlatacağım.

Evet bu cümleler bana ait değil. Bu cümleler kapalı alanda ojeyle saatlerce çalışmaktan kaynaklanan, yamışmışlığın verdiği gevşeklile gevrek gevrek gülen bi ebruya ait. (Siz bide esini görün :))

Çünkü ben iyisimi bloğunda görüp çok beğendiğimiz o şeyleri yapmaya kalktık sonuç da kafada çok da güzel oldu pek de güzel oldu. Bize göstererek ufkumuza ışık tuttuğun için çok da teşekkür ederiz ben iyisimi!!

Bu kadar zamandır nerelerde miydim. İşten eve yürüyerek dönmenin verdiği yorgunlukla yatış halindeydim. Bi de havalar sıcak olunca insanın bişi yapası gelmiyo. 

Ne kadar hareketsiz kalırsam o kadar az terlerim piskolojisi içindeyim. Eve gidince hiç kıpırdamadan 4 saat oturabilirim. Öyleki televizyon izlerken gözüm kımıldadığı için televizyon izlemeyi bıraktım ben!! Hareket harekettir ve her hareket bi enerji harcatır ve yakılan enerjiler ısı verir gibi bişi var..

Zaten şu anda bu postu da zorla yazıyorum. Benimle birlikte aşırı ojeye maruz kalan esinin zoruyla!!!

Eskiden bi gün ablamla odamızı yağlı boyayla boyamaya kalkınca yaşamıştık buna benzer bi yımışmayı. Başlarda iyi hoş da uzun süre koklayınca bit kadar odada tineri sarhoş olmuşuz bilincinde değiliz!! 
Badana oldu bize taverna... Oynaya oynaya boyadık bi müddet. Bi müddet de yerlerde kahkaha attık sanıyorum. Sonra gece oluncada orda uyumuştuk hangi akla hizmetse!! Gece ikimizde aynı anda yeşil ışığı gördünmü diye birbirimize sorup, uzaylular konusunda hem fikir olmuş, birbirimizi ite ite annemle babamın arasına koşmak yerine, annemle babamı odamıza getirtmiştik. Sabah kalkıp projemizin bulanık kafalarla birleşince ne hale geldiğini görüp bu sefer ayık kafalarla yerlerde kahkaha atmıştık.
Projeye göre hoş yosunlar,güzel sevimli balıklar,deniz yıldızları, dalgaların üstünden zıplayan yunuslar olacaktı. Çıkan sonuç; kökünden kesilmiş bi mercan kanayarak yüzüyo, karı koca balıklar, ki erkek olanın bıyığı vardı, kavga ederek bi yere gidiyolardı. Dalgaların üstünde atlayan 3 tane yunus vardı ve güzeldi ilginç bi şekilde. Ama o yunusların yanında sörf yapan çöp adamı çizmeseymişiz iyi olacakmış.

Amma konuştum ha !! Uzun süre yazmayınca insanın anlatacak hevesi oluyo galiba..

Not: yazım hataları olabilir harfler yer değiştirmiş olabilir. Bunu ojeye ve telefonuma format atıp beni aypedlerde yazmak zorunda bırakan kocama bağlayabiliriz. Geri dönüp okuyup düzeltmek isterdim ama çok üşeniyom...


Bu arada ben iyisimi bloğundaki orjinal eseri görmek isterseniz;   http://beniyisimi.blogspot.com/2013/05/yine-yeniden-ilginc-oje-hep-trnaga-m.html?m=1