30 Ağustos 2007 Perşembe

12 KİŞİLİK PORSELEN BEBEK KOLEKSİYONU




ayrıca benim porselen bebek koleksiyonum var.. ama öyle marka falan değil el yapımı veya avrupa malı da değil bildiğin çin malı ve fabrikasyon ama olsun ben yinede onları seviyorum.. az ama neden daha fazla olmasın ki diyoruz ve büyük ablamla faliyete geçiyoruz koşarak 1milyoncuya gidiyoruz ve resimdeki köylü bebeği alıyoruz.. ama hepsi bu kadar değil aldıktan sonra ablamla bebeği çekiştiriyoruz çünkü oda bu bebeğin peşinde..şimdi mi? bi fikrim yok hala peşinde olabilir ama çaktırmıyo... yada hevesi geçti artık ikimizinde yeni favorisi BLYTHE bebekler aşağıda resimlerini koydum meraklıları bakabilirler..

ilk deneme ama bence çok başarılı.

yeni favorim patik.. bundan sonra herkese patik örecem.. ama ilk çalışmamı ileride çok seveceğimi hatta ham hum yiyebileceğimi düşündüğüm birisine ördüm.. yerim ben o minik ayakları..

bu kazağı ben ördüm. oda yetmezmiş gibi bide işledim.



"bu kazağı kime ördün" tarzındaki sorulara "menejerim yarın düzenlenecek olan basın toplantısında bütün sorularınızı yanıtlayacak. şimdi müsadenizle beni bekleyen projelerim var. sizleri seviyorum beni sizler var ettiniz." şeklinde cevap veriyorum. "ördüm işte öylesine içimden geldi be kardeşim her şeyin bi nedeni mi olmalı yani.. " şeklinde bi cevap verip terbiyesizlik yapmıyorum.

27 Ağustos 2007 Pazartesi

BLYTHE BEBEEEKK


benim olsun yaaaa.... şu kıyafetin güzelliğine bakın.. şu bakışlardaki işve... çeşit çeşit hangi birini göstereceğimi şaştım valla ... ama ama bennn ühüüü...